Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Klaus Iohannis, la Ploieşti: "Puteţi să APLAUDAŢI!"
WhatsApp
Preşedintele Klaus Iohannis a ţinut astăzi un discurs la Ploieşti, unde a vorbit despre chintesenţa regimului de tristă amintire Dragnea - Dăncilă şi instalarea guvernului "Ludovic I".

"Eu îmi doresc România normală, îmi doresc o schimbare bună, înspre bine pentru România. Schoimbafrea se produce deja în acest moment, când vorbim. Această schimbare a început cu europarlamentarele, care au fost câştigate de PNL.

Atunci s-a produs o mare minune. Am convocat un referendum şi nu doar că l-am câştigat, l-am câştigat cu 6,5 milioane de voturi pentru o justiţie dreaptă în România. Am continuat bine. A fost demis acel guvern eşuat, acel guvern toxic, acel guvern care a reprezentat chintesenţa regimului de tristă amintire Dragnea - Dăncilă.

Puteţi să aplaudaţi!

Puteţi să aplaudaţi, fiindcă Parlamentul a înţeles să pună în practică votul românilor din 26 mai. După care s-a reuşit mare minune. Pentru mine s-a îndeplinit ce am prevăzut: s-a reuşit instalarea unui guvern liberal. S-a instalat guvernul Ludovic I.

Am ajuns în primul tur al alegerilor prezidenţiale pe care le-am câştigat împreună, voi şi cu mine", a declarat preşedintele Klaus Iohannis.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Alegerile Prezidentiale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel