Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Klaus Iohannis, către membrii TNL: "Sunt foarte multe lucruri de făcut și îndreptat după guvernările eșuate ale PSD"
WhatsApp
Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat sâmbătă, la Şcoala de Vară a Tineretului Naţional Liberal organizată în staţiunea Venus, că România are nevoie de implicarea tinerilor în toate domeniile de activitate.
Sursa foto: captură Antena 3

Convingerea mea fermă este că ţara noastră are mare nevoie de oameni tineri în mediul privat, în administraţia locală, în administraţia centrală, în politică în general", a spus Iohannis.

Preşedintele a adăugat că tinerii din prezent sunt "mult mai pregătiţi pentru implicarea în viaţa cetăţii" decât cei din generaţiile anterioare şi le-a transmis un mesaj mobilizator pentru alegerile electorale care vor urma.

"Ne aflăm în faţa unor bătălii electorale complicate. Avem peste puţine luni alegeri prezidenţiale. Vom avea alegeri locale, parlamentare. Eu vă invit ca, împreună cu mine, să câştigăm toate aceste alegeri.

După dezastrul PSD-ist care a răpit României ani de zile şansa la dezvoltare, cetăţenii vor o guvernare eficientă. Cu ajutorul vostru, o vor avea".

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis şi câteva săgeţi pentru acei politicieni care refuză să lase tinerii în faţă.

"Auzim adesea vorbindu-se despre lipsa de potențial sau capital uman în pepinierele partidelor politice. De aceea sunt reprezentanți care refuză să facă pasul înapoi pentru a permite tinerilor să vină în față cu idei noi, care revigorează spațiul politic. Aceasta e o abordare păguboasă care trebuie combătută ferm, pentru că România va fi condamnată la stagnare, dacă nu va ține cont de tinerele generații (...) Nu îi luați modele pe cei care folosesc pentru a promova un discurs al urii, populist sau al intoleranței. Acela este cel mai facil discurs. E cel mai facil să fii de partea distrugerii fibrei sociale. Cel mai greu e să fii de partea oamenilor și să construiești ceva solid, ceva durabil. Asta aștept de la voi – să deveniți politicieni care cu răbdare, un discurs puternic să construiți o Românie normală, care dăinuie, care e o patrie bună și fidelă pentru toți românii", a mai spus președintele.

Preşedintele a avut un nou mesaj critic pentru guvernarea PSD.

"Sunt foarte multe lucruri de făcut și îndreptat după guvernările eșuate ale PSD. Creșterea economică, susținerea mediul privat sunt pilonii fundamentali pentru a face România normală. Sloganul meu – România normală. Proiectul pe care îl propun românilor este acela de a trăi în sfârșit într-o țară în care normalitatea este regula, nu excepția, în care cetățeanul e în centrul funcționării statului și nu invers și în care cetățeanul duce o viață sigură și prosperă".

Preşedintele i-a mulţumit, cu această ocazie, şi lui Rareş Bogdan:

"Mulţumesc Rareş! Unul dintre cei mai noi şi cei mai de succes politicieni, Rareş Bogdan!"

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel