Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Jurnalişti falşi la secţiile de votare din România
WhatsApp
Trei bărbați, care se dădeau în mod fals drept jurnaliști, au fost descoperiți în vecinătatea unei secții de votare din județul Dolj. Ei au fost găsiți de polițiști care au verificat legitimațiile de presă și au aflat că sunt false. Acum, cei trei sunt cercetați penal. În judeţul Vrancea, o femeie din Panciu a intrat în mai multe secții de votare susținând că este jurnalistă, dar folosea, de fapt, o legitimație falsă. Polițiștii au fost sesizați și au început o anchetă şi în acest caz.

Potrivit IPJ Dolj, poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Giubega s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în apropiere unei secţii de votare din comuna Radovan, se aflau trei bărbaţi care aşteptau de o perioadă mai lungă de timp, aceştia având la vedere legitimaţii de presă.

Cei în cauză au fost legitimaţi de poliţişti, iar în urma verificărilor s-a stabilit că aceştia nu erau angajaţi ai postului de televiziune care apărea menţionat pe legitimaţiile respective.

Polițiștii continuă cercetările și au deschis dosar penal pentru infracţiunea de exercitarea fără drept a unei profesii sau activităţi.

 

Jurnalistă falsă şi la Panciu

 

La Poliția orașului Panciu a fost înregistrat un dosar penal în care se fac cercetări pentru infracțiunile de fals în înscrisuri sub semnătură privată și exercitarea unei profesii fără drept. Potrivit polițiștilor, o femeie a folosit o legitimație falsă pentru a intra în secții de le votare din oraș.

„În fapt, o persoană a sesizat faptul că o femeie folosește o legitimație de jurnalist care ar fi falsă pentru a intra în diverse secții de votare”, au anunțat polițiștii din Panciu.

Cercetările sunt în desfășurare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel