Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Joseph Biden, învestit în funcţia de preşedinte al SUA. Vicepreședintele Kamala Haris a depus jurământul pe două Biblii
Joseph Biden a depus, miercuri, jurământul de învestire în funcţia de preşedinte al Statelor Unite, împreună cu vicepreşedintele Kamala Harris.
joe biden

Joseph Biden, în vârstă de 78 de ani, membru al Partidului Democrat, devine astfel al 46-lea preşedinte al Statelor Unite.

Joseph Biden a fost vicepreşedinte al SUA în perioada 2009-2017, în mandatele preşedintelui Barack Obama. Anterior, Joe Biden a fost senator, în perioada 1973-2009, deţinând funcţia de preşedinte al Comisiei pentru Afaceri Externe a Senatului în perioada 2007-2009.

Kamala Harris, în vârstă de 56 de ani, a fost senator în perioada 2017-2021 şi procuror general al statului California, în intervalul 2011-2017.

Kamala Harris a depus jurământul și a devenit prima femeie vicepreședinte a SUA, pentru acest moment folosind două Biblii. Una dintre bibliile folosite aparține lui Justice Thurgood Marshall, primul membru de culoare al Curții Supreme și un model politic al lui Harris. Cealaltă Biblie aparține Reginei Shelton, o vecină care a fost ca a doua mamă a lui Harris.

Harris a depus jurământul ca procuror general al Californiei și senator tot cu biblia lui Shelton.

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
DCMedical.ro | 26 feb 2021, 18:53
Hipertensiune arterială. 15 alimente INTERZISE