Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
JO Tokyo: Naționala de fotbal a României RATEAZĂ calificarea în sferturile de finală, după 0-0 cu Noua Zeelandă
WhatsApp
Echipa națională a României a ratat calificarea în sferturile de finală ale turneului masculin de fotbal din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, după ce a terminat la egalitate cu Noua Zeelandă, 0-0, miercuri, la Sapporo, în ultimul său meci din Grupa B. 

Echipa olimpică de fotbal a României a disputat miercuri la amiază partida decisivă pentru calificarea în fazele eliminatorii ale turneului olimpic de la Tokyo 2020, în compania reprezentativei Noii Zeelande. Meciul s-a încheiat 0-0, România ratând calificarea.

Mirel Rădoi a început partida cu o formulă de joc ofensivă, operând 6 schimbări față de partida cu Coreea de Sud.

Neozeelandezii au dominat partida din punct de vedere al posesiei, cu peste 60%, procurându-și câteva ocazii de a marca, blocate bine de Aioani sau de linia defensivă a României.

Tricolorii au avut și ei câteva situații clare de a marca, portarul Wood fiind de fiecare dată la post.

Noua Zeelandă a jucat pe final pentru conservarea rezultatului, atacurile timide ale tricolorilor neavând șanse de izbândă.

România ratează calificarea în faza eliminatorie, din grupa B trecând mai departe Coreea de Sud, cu 6 puncte, și Noua Zeelandă, cu 4 puncte, la fel ca România, dar cu un golaveraj mai bun.

ROMÂNIA: 12.Aioani – 15. Chindriș (16.Deaconu, 79), 6. Ghiță, 17. R. Grigore – 14. Rațiu, 8. M. Marin (c),18. Dulca (10. Ciobanu, 79), 3. Fl. Ștefan – 13. Florescu (21. Sefer, 87), 19. Sîntean (9. Ganea, 59), 20. Dobre (11. V. Gheorghe, 79).
Rezerve: 1. Popa, 4. Pașcanu.
Selecționer: Mirel Rădoi.

Noua Zeelandă: 1. Woud – 17. Eliott (15. Ingham, 46), 16. Stensness, 4. Pijnaker, 3. Cacace – 7. Just, 10. Stamenic, 8. Bell, 11. Champness (12. McCowatt, 46) – 9. Wood, 19. Garbett (6. Lewis, 72).
Rezerve: 13. Searle, 14. Stanger, 18. Waine, 20. Sutton.
Selecționer: Danny Hay

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel