Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Jerome Boateng, de la Bayern Munchen, devastat: Kasia Lenhardt, iubita lui, găsită moartă la câteva zile după ce s-au despărțit
Fosta iubită a lui Jerome Boateng, fundașul Bayern Munchen - Kasia Lenhardt, în vârstă de 25 de ani - a fost găsită moartă în apartamentul ei din Berlin de polițiști marți. Cei doi anunțaseră în urmă cu câteva zile că s-au despărțit.
Kasia, iulita lui Boateng, gasita moarta

Fosta iubită a fotbalistului Jerome Boateng a fost găsită moartă, la doar o săptămână după ce cei doi s-au despărțit.

Kasia Lenhardt, în vârstă de 25 de ani, a fost găsită marți în apartamentul ei din Berlin de polițiști care spun că moartea nu este tratată ca suspectă.

Născută în Polonia, Kasia a devenit faimoasă după ce a apărut în emisiunea TV „ Germany ’s Next Top Model” în 2012, relatează Daily Mail.

Jerome Boateng, devastat: Kasia Lenhardt, găsită moartă după ce s-au despărțit

 

Tânăra a devenit mai cunoscută după ce a devenit iubita lui Boateng, în vârstă de 32 de ani, într-o relație care a durat 15 luni până la destrămarea ei, pe 2 februarie. 

Boateng, care acum joacă pentru Bayern München, a fost primul care a anunțat despărțirea de Kasia. Ulterior, tânăra a reacționat spunând că relația lor s-a încheiat din cauza „minciunilor și infidelității constante” a lui Boateng. 

Vestea morții lui Kasia a fost confirmată de colega, modelul Sara Kulka, care a încărcat o fotografie a perechii pe Instagram. Alături de ea, ea a scris: „Odihnește-te în pace. Ești o persoană minunată, mi-e dor de tine și mi-ar fi plăcut să-mi iau rămas bun“.

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
DCMedical.ro | 26 feb 2021, 18:53
Hipertensiune arterială. 15 alimente INTERZISE