Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
JAPONIA plătește turiștilor jumătate din BILET, pentru a nu-i pierde
WhatsApp
Anul acesta trebuia să fie un an bun pentru industria turistică a Japoniei.  Anul trecut ţara a organizat Cupa Mondială de Rugby pentru bărbați, iar anul acesta urma să găzduiască Jocurile Olimpice de vară de la Tokyo.

În schimb, în ​​aprilie, lună în care în mod normal, mii de turişti ajungeau aici pentru a admira cireşii (sakura)  înfloriţi, ţara a înregistrat o scădere de 99,9% a vizitatorilor.

Pentru a ajuta la repornirea industriei turistice, Japonia s-ar putea oferi să plătească jumătate din taxa pentru zborurile pentru turiștii care doresc să viziteze țara în a doua jumătate a anului 2020.

La o conferință de presă,  Hiroshi Tabata, de la Agenția de Turism din Japonia, a declarat că guvernul japonez intenționează să aloce 12,5 miliarde de dolari (10,2 miliarde de lire sterline) unui nou program, care ar putea fi lansat încă din iulie.

Guvernul japonez nu a dezvăluit încă detaliile acestui plan și nu este clar dacă se va aplica atât pentru călătorii interni, cât și pentru cei internaționali.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel