Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Iubita lui Liviu DRAGNEA, Irina Tănase, momente grele de ZIUA EI: „Nu e ușor acum, dar toate trec, după nor vine și soare“
WhatsApp
Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, și-a sărbătorit, anul acesta, ziua de naștere fără ca acesta să îi fie alături. Ea a primit însă o mulțime de flori și a ținut să le mulțumească celor care i-au fost alături.

Irina Tănase și-a sărbătorit, recent, ziua de naștere. Anul acesta însă, ea și-a aniversat ziua departe de Liviu Dragnea, iubitul ei și cel care nu a mai apucat să-i devină soț oficial în acte pentru că a fost condamnat în dosarul angajărilor fictive din Teleorman.


Anul trecut, la sfârșitul lunii septembrie, Dragnea s-a ocupat personal de organizarea zilei de naștere a Irinei la un restaurant de lux. Premierul Viorica Dăncilă, Olguța Vasilescu, dar și Niculae Bădălău s-au aflat atunci printre petrecăreți.

Pentru a asigura discreția totală a evenimentului de anul trecut, au fost angajați mai mulți bodyguarzi de la firma de securitate SWAT, unii dintre ei fiind amplasați inclusiv pe acoperiș. În plus, ferestrele restaurantului ar fi fost acoperite cu hârtie neagră.


Irina a ținut să marcheze totuși momentul și a postat pe o rețea de socializare un mesaj pentru toți cei care și-au adus aminte de ea. În același timp, iubita fostului lider PSD a precizat că a apreciat mereu sinceritatea și gesturile venite din inimă.

„Stiu ca poza nu este cea mai artistica, insa de aceasta data, este mai important mesajul. Vreau sa va multumesc tuturor celor care v-ati gandit ieri la mine si mi-ati transmis gandurile voastre bune. In viata nu este important sa ai prieteni multi, ci mai degraba ca cei pe care ii ai sa fie adevarati, loiali si demni???? Si cei care ma cunosc cu adevarat stiu ca intotdeauna am apreciat sinceritatea si gesturile venite din inima. Ma simt norocoasa ca imi sunteti prieteni!”, a scris Irina Tănase pe o rețea de socializare.

(w670)
„La mulți ani fericiti. Nu e ușor acum, dar toate trec, după nor vine și soare. Toate cele bune!“, i-a urat un prieten în postarea sa de pe Twitter.


Irina Tănase este, din iulie autorizată să exercite meseria de mediator, deschizându-și un cabinet propriu. Conform domeniului de specializare, iubita lui Dragnea poate să rexzolve „orice tip de dispută”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel