Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Îți cade părul? Încearcă o mască pe bază de drojdie de bere și vei fi uimită de rezultate
WhatsApp
Un adevărat elixir pentru frumusețe este drojdia de bere, care poate concura oricând la acest capitol cu bicarbonatul de sodiu. Cu o sinteză de substanțe nutritive, printre care multe vitamine și minerale, drojdia de bere ajută pielea și părul să își mențină frumusețea și sănătatea.
Îți cade părul  Încearcă o mască pe bază de drojdie de bere și vei fi uimită de rezultate

Drojdia și-a dovedit de-a lungul timpului multiplele beneficii pentru sănătate și frumusețe. Meritul pentru descoperirea efectelor miraculoase ale drojdiei de bere îi aparține inginerului german Wolfgang Schulze. Rămas până după lăsarea întunericului să muncească în laboratoarele fabricii de bere, acesta a descoperit un fenomen uluitor.

 

Gelatină în loc de Botox: Masca pe care o faci rapid acasă și care îți va face pielea perfectă. Cosmetologii ar fi vrut să nu afli secretul!

După ce a stins lumina, îndreptându-se spre ieşire, a constatat că vasele în care se afla drojdia de bere iradiau o lumină fluorescentă. Din momentul acela, inginerul german a început să studieze asiduu drojdia de bere.

 

Drojdia de bere nu este aceeași cu drojdia pentru prăjituri

 

Efectul minune al măştilor cu drojdie se datorează vitaminelor din compoziţia acestui produs care ajută la refacerea elasticităţii pielii. Antioxidanţii din compoziția drojdiei restabilesc strălucirea pielii, aminoacizii grăbesc procesul de sinteză a elastinei şi a colagenului, iar mineralele hrănesc pielea şi o fac mai rezistentă.

 

Cum să scapi de o durere de cap în câteva minute. Trucuri simple și rapide făcute la tine acasă. Trebuie să le încerci!

 

Drojdia de bere este un supliment nutritiv care conţine aproape toată gama de aminoacizi esenţiali, complexul de vitamina B, vitaminele D, H, E, calciu, fosfor, magneziu, potasiu, fier, seleniu, crom, proteine, lipide şi glucide.

 Drojdia folosită în panificație nu este recomandată pentru consum intern, deoarece se pare că duce la pierderi de nutrienți, în loc să fie hrănitoare, scrie  antenasatelor.ro.

 

Tratamente pentru păr cu drojdie de bere

 

Tratamentele pe bază de drojdie fac minuni pentru păr. Aceasta contribuie la producerea de melanină în firele de păr, prevenind apariția firelor albe și întărește firele de păr, îmbunătățind circulația în zona scalpului.


Mască împotriva căderii părului

 

Amestecați cantități egale de drojdie de bere și miere de albine într-un castron cu apă călduță (circa o jumătate de ceașcă). Adăugați un avocado copt pasat.  Aplicați pasta obținută pe părul umed și lăsați-o să acționeze circa 20 de minute, apoi clătiți bine cu apă caldă și folosiți șamponul obișnuit.

La fel de revigorant precum cafeaua: Patru băuturi sănătoase care te trezesc la viață

 

Mască pentru păr sănătos și strălucitor

 

Puneți două linguri de drojdie de bere uscată în 50 ml. lapte și lăsați amestecul vreme de 30 de minute, într-un loc călduros. După 30 minute adăugați 125 g. iaurt, un gălbenuș de ou și 3 linguri de miere și omogenizați-le. Aplicați compoziția pe părul uscat și acoperiți-l cu o folie, pentru a vă asigura că se păstrează temperatura optima necesară drojdiei pentru a acționa. Folosiți această mască o dată pe săptămână, iar părul va deveni strălucitor și sănătos.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel