Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italianul care l-a UCIS pe Laurențiu, după ce a descoperit că este trans, CONDAMNAT la 16 ani de ÎNCHISOARE
WhatsApp
Italianul care l-a ucis pe Laurențiu Ursaru, după ce a descoperit că acesta este trans, a fost condamnat la 16 ani de închisoare cu executare. Curtea de Apel din Roma a menținut sentința dată în luna decembrie a anului trecut de către prima instanță.
Sursa foto: captură roma.corriere.it

Crima a avut loc pe 10 noiembrie 2017 în capitala Italiei. Emanuele Veronesi, în vârstă de 37 de ani, căuta un partener pentru o seară atunci când l-a întâlnit pe Laurențiu Ursaru, un român de 27 de ani, în zona parcului Nymphaeum, din districtul EUR al Romei - un loc de altfel cunoscut pentru activitățile de acest gen.

Veronesi se afla sub arest la domiciliu atunci când a ieșit afară în căutare de aventură. Bărbatul și-a scos brățara de monitorizare, a dat câteva ture prin parc, după care s-a înțeles cu Ursaru să întrețină relații amoroase pentru suma fixă de 20 de euro.

 

Laurenţiu Ursaru, ucis cu o singură tăietură


Totul a luat o turnură tragică atunci când italianul a realizat că Laurențiu Ursaru este trans. Bărbatul și-a cerut banii înapoi, însă Laurențiu a refuzat. O luptă violentă a izbucnit între cei doi, moment în care Veronesi l-a înjunghiat pe român cu un cuțit direct în inimă și plămânul stâng.

Rănile au fost mortale. Victima a fost găsit fără suflare în parcul Nymphaeum.

"Astăzi prima instanță a confirmat sentința de 16 ani pentru Emanuele Veronesi, un locuitor al Romei în vârstă de 37 de ani, care în noiembrie 2019 a ucis un român trans, Laurențiu Ursaru, ce a fost găsit fără viață în cartierul EUR. Această condamnare este un mic semnal de justiție pe care comunitatea noastră îl primește, deși 16 ani în închisoare nu îl va aduce pe Laurențiu înapoi la viață", a declarat Fabrizio Marrazzo, purtător de cuvânt al unei organizații ce luptă pentru drepturile minorităților sexuale.

Italianul a fost condamnat pentru crimă, evadare, tâlhărie și port ilegal de armă albă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel