Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italiancă, despre un român care i-a găsit portofelul: "Îngerii păzitori există!"
WhatsApp
Un român n vârstă de 30 de ani a devenit "îngerul păzitor" al unei italience după ce a ajutat-o să îşi recupereze portofelul pierdut în care avea o sumă mare de bani pe care abia o luase din bancă pentru a plăti nişte cheltuieli. Femeia a făcut o descriere detaliată pe pagina sa de Facebook, preluată apoi de mai multe site-uri din Italia.

„La 10:30 sunt la serviciu și aș vrea o cafea, îmi iau geanta, îmi caut portofelul, nu este acolo. Încerc să caut mai bine, dar nu găsesc nimic,

Carduri de credit, documente, bani, am retras o sumă importantă chiar ieri după-amiază, astăzi am comisioane importante de făcut.

10:31 Alerg acasă gândindu-mă că poate este acolo ... Pe drum ... Cred că aseară am fost la o plimbare pe faleza din Manfredonia și m-am oprit să fumez o țigară așezată pe o bancă, îmi amintesc că am căutat bine mai ușor, dar nu-mi amintesc să-mi fi luat portofelul ... sau poate că l-am luat ... Nu știu, poate dar nu sunt sigură.

10.40 am ajuns acasă. Mă uit peste tot. Nu este ... nu este nicăieri, l-am pierdut ! ...

10.45 Deci, decid să fug acolo unde am fost ieri seară. Din mașină observ că în locul în care am fost cu o seară înainte erau câțiva polițiști de la Garda Financiară și deja alarmată, mă opresc. Un agent are portofelul în mână. Mă apropii cu inima în gură țipând, sunt eu ... sunt eu, este al meu! ... lângă cei 3 agenţi era un băiat de 30 de ani din România. Partenera sa era și ea acolo. Îmi găsise portofelul în această dimineață, era la malul mării, locuiește într-o rulotă. A văzut echipajul și le-a spus că mi-a găsit portofelul. În portofelul meu erau toate !! totul, totul, chiar și banii mei mărunţi. Nu lipsește nimic.

Îngerii păzitori există și astăzi sunt foarte fericit că mi-am întâlnit pe ai mei ♥ ️ mulțumesc foarte mult "

Identitatea femeii nu a fost dezvăluită din motive de confidențialitate, scrie ilsipontino.net.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel