Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia: Un ucrainean s-a drept drept român, ca să se angajeze ca muncitor
WhatsApp
Poliţiştii din Cantù (Como) au reţinut un bărbat, care locuia abuziv într-un container în Via 2 Giugno. Acesta a fost arestat și condamnat la 14 luni de închisoare cu suspendare.  
masina_carabinieri

Pentru a-şi găsi un loc de muncă într-o companie din Cantù, un ucrainean în vârstă de treizeci și opt de ani a prezentat acte false, din care rezulta că este cetățean român și, prin urmare, cetățean comunitar. Agenții poliției locale din Cantù şi carabinierii au efectuat, ieri, un control pe via 2 Giugno, unde vecinii au raportat prezența unei persoane care locuia de mult timp într-un container. 

Containerul devenise locuinţa improvizată a bărbatului, conectată ilegal la utilitățile de apă și electricitate. Containerul fusese închiriat de la un rezident din oraş. După ce au verificat actele, agenții de poliţie au descoperit că bărbatul avea acte false, motiv pentru care a fost reţinut, scrie laprovinciadicomo.it.

Acesta a fost condamnat la 14 luni la închisoare cu suspendare pentru utilizarea și fabricarea unor documente false, dar şi pentru încălcarea normelor de ședere pe teritoriul statului. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel