Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
ITALIA: Un tânăr român a pus punct unei povești de dragoste dintre un fotograf și muza sa
WhatsApp
Un teribil accident rutier a zguduit lumea modei în Italia. Un român care conducea un autoturism Merceds a accidentat mortal un cuplu de italieni care circula pe un scuter.

Un tânăr român de 34 de ani a fost implicat într-un accident mortal la Roma. Tânărul, aflat la volanul unui Mercedes, a spulberat un scuter pe care se aflau doi tineri. și românul a fost rănit în accident și transporttat la spital. El va fi acuzat de omor rutier. Chris și Stella au murit în urma accidentului de pe Via dell'Acqua Vergine, duminică după-amiază, la Collatino, Italia.

Christian Milo, un fotograf internațional de modă, în vârstă de 30 de nai, a murit pe loc, în timp ce iubita sa, Stella Vasilika Kerxhalli, de 31 de ani, a murit la scurt timp după ce a fost transportată cu o ambulanță la spital. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu 7 ani la o prezentare de modă.

Citește și: Italia. GRAV accident provocat de un român la Roma. Doi oameni au MURIT

„Erau foarte îndrăgostiți, erau o singură persoană. Plecaseră să locuiască în Giardinetti, cumpăraseră recent o casă și plănuiau să se căsătorească. Nu-mi vine să cred, este un coșmar. Pierd un coleg, un prieten și un frate. El a fost prima persoană pe care am întâlnit-o la Academie și de atunci am mers mai departe împreună: el făcea poze și eu făceam videoclipuri. Miercuri  ar fi trebuit să plecăm la Milano împreună“, a declarat pune Giuseppe Torcaso, cineast, un apropiat al cuplului, citat de ilmessagero.it.

Christian era pe culmile succesului în cariera sa, ajungând să colaboreze în calitate de fotograf cu unele dintre cele mai cunoscute mărci. Ultima copertă a lui Vogue Portugal, cea din octombrie, a fost semnată de acesta.

Stella Vasilika, originară din Albania, i-a fost mereu alături. A renunțat cariera sa de model pentru a studia Arhitectura și, în cele din urmă, a început să lucreze cu Chris. „Mulțumită studiilor sale, l-a susținut pe Christian ca scenograf. A fost o sinergie incredibilă. O epocă se termină. Un vis se încheie. Ochi mari, albaștri, păr lung și auriu. Vasilika nu era numai frumoasă. O fată dulce și îndrăgostită, strălucitoare la fel ca o stea”, adaugă Alice, un alt prieten al cuplului.

„Singura explicație pe care o pot da este că creatorul avea nevoie de fotografia ta minunată acolo, Chris. Nu veți fi niciodată uitați“, a transmis un alt prieten din Dubai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel