Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român violent și-a bătut partenera. A părăsit arestul la domiciliu și a făcut circ în stradă
WhatsApp
Carabinierii stației Castellammare del Golfo, împreună cu personalul CIO al Regimentului „Sicilia”, au arestat, marți seara,  un tânăr de 25 de ani, de origine română, cu antecedente penale, care deja fusese pus sub supraveghere specială cu obligația de a rămâne la acasă în timpul nopții.
Italia. Un român a amenințat cu un cuțit doi consăteni pentru a-i determina să îi dea un smartphone

Bărbatul a fost arestat, în seara zilei de marți, după ce Centrul Operațional Alcamo din municipiul Castellammarese  a primit două apeluri. Primul apel a fost făcut de trecători, după ce un bărbat, aflat într-o puternică stare de nervozitate, a început să țipe pe un drum public.

În al doilea apel, o femeie cerea ajutorul forțelor de ordine, după ce a fost atacată de fostul ei partener. Prin urmare, carabinierii au plecat în căutarea bărbatului recalcitrant, cunoscut pentru infracțiuni similare, și presupunând că cele două apeluri ar putea indica același infractor. Acesta a fost depistat nu departe de domiciliul său. La vederea polițiștilor, românul a devenit și mai agitat, încercând să-i lovească. Nu a reușit, deoarece a fost blocat imediat, scrie ilsicilia.it.

Investigațiile ulterioare au constatat că românul, alfat într-o stare evidentă de ebrietate, a părăsit arestul la domiciliu, pentru a-și urmări iubita, care a decis să-l prăsească și să se mute. Ajuns în stradă, românul și-a agresat iubita, țipând și făcând zgomot. Din fericire, intervenția promptă a militarilor a evitat un incident mai grav, iar tânăra s-a ales cu vânătăi minore. Prin urmare, bărbatul a fost arestat pentru încălcarea arestului la domiciliu, violență domestică, opunerea rezistenței față de un omenii legii. 

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel