Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român, spaima Veneției: a BĂTUT patru polițiști în două zile
WhatsApp
Un român în vârstă de 35 de ani a băgat spaima în polițiștii din Veneția. Bărbatul a bătut nu mai puțin de patru agenți în două zile. 

Presa din Italia scrie despre cazul unui român care i-a făcut pe polițiștii din Veneția să ceară echipament special. După ce patru dintre ei au fost bătuți de bărbat, aceștia au cerut să aibă în dotare pistoale cu electroșocuri, scrie ilgazzettino.it.

Un echipaj format din doi poliţişti a fost trimis să aplaneze un conflict izbucnit într-un bar din Veneţia. Se pare că românul, un personaj cunoscut forţelor de ordine, a mâncat, a băut şi apoi a încercat să plece fără să plătească. Agenții au intervenit rapid însă au fost bătuți cu bestialitate de românul de 35 de ani. Aceștia au ajuns la spital, iar bărbatul a scăpat.

Al doilea incident a fost parcă tras la indigo. Românul a fost depistat într-un restaurant, tot din Veneția, însă agenții care au încercat să-l imobilizeze au avut parte de aceeași soartă, ajungând și ei la spital cu răni grave și vânătăi. 

Această situație i-a făcut pe polițiști să înainteze o cerere administrativă în care solicită dotarea cu pistoale cu electroșocuri.

Românul a fost reţinut şi internat într-o clinică de psihiatrie, fiind bănuit că suferă de o boală psihică.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel