Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român împreună cu nepotul lui minor au ucis cu bestialitate un bărbat în plină stradă
WhatsApp
Petre L., în vârstă de 57 de ani, și nepotul acestuia, în vârstă de 17 ani, sunt acuzați că au ucis cu bestialitate un italian, în vârstă de 56 de ani, în Ascoli, regiunea Marche, Italia.
Sursa foto: colaj capturi ilrestodelcarlino.it

Crima a avut loc în seara de 16 ianuarie, în via Flavia Guiderocchi.

Adolescentul român a recunoscut, ieri, că l-a înjunghiat pe bărbat. O mărturisire importantă, pe care anchetatorii o vor folosi în favoarea sa în momentul în care va fi judecat. Recunoașterea vinovăției a venit în mod spontan și, mai presus de toate, înainte ca anchetatorii să fi vizionat imaginile înregistrate de camerele de supraveghere private care au filmat o parte a disputei mortale. Instanța ar putea lua în considerare mărturisirea, chiar dacă băiatul nu a spus nimic despre motiv.

 

Petre îl lovea cu pumnii, iar adolescentul îl înjunghia cu un cuțit

 

Din analiza înregistrărilor telefonice a reieșit că au existat contacte telefonice între victimă și români în acea seară, timp în care a fost convenită o întâlnire în via delle Stelle din motive nespecificate. O întâlnire care a început în liniște, dar a degenerat curând cu prima înjunghiere a victimei în picior, cu un atac din spate.

În acel moment, Petre L. ar fi început să-l lovească pe bărbat cu pumnii, în timp ce nepotul său îl înjunghia continuu. O imagine destul de clară chiar dacă Parchetul și Carabinierii continuă să lucreze pentru a găsi elemente suplimentare care să consolideze acuzația de crimă a lui Petre L., care de la început a negat că l-ar fi ucis în mod conștient pe italian.

Comportamentul său, potrivit procurorului Monti, îl plasează totuși pe același nivel cu nepotul său în ceea ce a provocat în mod voluntar moartea bărbatului, informează ilrestodelcarlino.it.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel