Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român și-a ATACAT soția cu un cuțit, chiar sub ochii copilului de 11 ani
Un român a fost arestat în Italia, după și-a atacat soția cu un cuțit, chiar sub ochii copilului lor de 11 ani. 

Românul în vârstă de 47 de ani și-a amenințat soția cu moartea și a atacat-o cu un cuțit de bucătărie, fără să se îngrijoreze de faptul că în cameră că era prezent și fiul lor de 11 ani, relatează publicația ilgiornale.it.

Femeia a dat alerta în dimineața zilei de luni, 9 decembrie. Românca a apelat serviciile de urgență și a anunțat că soțul său a atacat-o și i-a provocat mai multe răni. Polițiștii au ajuns imediat la locul indicat de victimă și au găsit-o în mijlocul străzii cu fața plină de sânge din cauza unei răni pe obraz.

Femeia le-a spus oamenilor că ea și soțul ei au avut o ceartă aprinsă, în timpul căreia B.A.C. și-a ieșit complet din minți și a luat un cuțit de bucătărie, apoi a amenințat-o cu moartea și a atacat-o. Toată scena s-a petrecut subo ochii fiului lor în vârstă de 11 ani. La un moment dat, femeia a reușit să fugă în stradă și a chemat poliția.

Agenții l-au găsit pe bărbat în bucătărie, stând liniștit pe un scaun. Pe podea și pe mobilă se puteau observa urme de sânge, pe care bărbatul a încercat să le curețe cu o cârpă.

Românul și-a recunosct fapta, fiind arestat și transportat la închisoarea din Verona.

Copilul a fost încredințat unei rude a familiei, iar femeia a fost dusă la spital pentru îngrijiri medicale.

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?