Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român, căutat de oamenii legii pentru viol, a fost arestat în România
Românul Constantin Marius, născut în 1997, a fost arestat de Politia Român, lângă Câlnău. Bărbatul era căutat în Italia pentru că în februarie 2019,  împreună cu alți doi cetățeni români, ar fi violat o minoră.  
carabineri_roman_arestat

Potrivit celor reconstruite în timpul investigațiilor, în seara zilei de 7 februarie 2019, tânăra se afla la Reggio Calabria la domiciliul unor compatrioți, împreună cu un prieten. În timpul serii, trei bărbați, inclusiv Constantin Marius, au condus-o pe fată într-un zonă a oraşului, unde au violat-o.

Abia a doua zi, minora, fiind în stare de șoc, le-a povestit părinților ei prin ce a trecut, iar aceştia au raporta violul la secţia de poliţie. În urma investigațiilor efectuate de carabinieri, sub conducerea procurorilor de la Parchetul din Reggio Calabria, au adunat elemente care au condus la emiterea unui ordin de arest preventiv al lui Constantin Marius și a celor doi complici. Doar că Constantin Marius a reuşit să fugă în străinătate, iar pe numele lui a fost emis un  mandat european de arestare, scrie strettoweb.com.

Datorită indicațiilor oferite de Carabinieri din Compagnia di Palmi, a poliţiştilor de la Serviciul de Cooperare Internațională şi a celor de la Poliţiei din Direcția Centrală a Poliției Penale, violatorul a fost prins. 

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
DCMedical.ro | 22 oct 2020, 12:11
Apa de gură care te-ar scăpa de coronavirus
DefenseRomania.ro | 22 oct 2020, 15:55
Avioanele de război ale Spaniei vin să apere România