Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român care-și bătea soția a răspuns la ușă carabinierilor cu un cuțit în mână: "Plecați de aici, că vă omor!"
WhatsApp
Un român din Italia a fost reținut seara trecută după ce și-a bătut crunt soția și i-a atacat cu un cuțit pe polițiștii care au venit s-o salveze.

Carabinierii Stației Montichiari au intervenit, la un imobil din Carpenedolo, unde o femeie româncă de 31 de ani fusese forțată să fugă din casă, fiind bătută și amenințată de soțul ei cu un cuțit.

La sosire, agenții au găsit-o pe femeie într-o stare evidentă de agitație, prezentând mai multe răni la nivelul capului și torsului. După ce au liniștit-o, aceștia au mers la ușă pentru a discuta cu soțul victimei. 

Odată intrați în curtea casei, românul în vârstă de 31 de ani, într-o stare evidentă de ebrietate, a devenit deosebit de agresiv și a ieșit la ușă cu un cuțit în mână. "Nu e treaba voastră. Plecați de aici, că vă omor!", le-ar fi strigat românul agenților de poliție, relatează bresciasettegiorni.it.

Carabinierii au procedat apoi la scoaterea de urgență a bărbatului din casa familiei, procedură nu foarte ușoară, românul încercând să se bată cu ei. După o luptă scurtă, bărbatul a fost imobilizat și transportat la secția de poliție.

Un judecător a încuviințat arestarea preventivă a românului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel