Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român, care a ajuns la Camera de gardă, a furat telefonul mobil al unui medic
WhatsApp
Un român, care și-a însoțit un prieten la Urgențe, în localitatea Piombino, a ajuns în atenția polițiștilor, după ce a sustras telefonul mobil al unui medic.
Italia. Un român, care a ajuns la Camera de gardă, a furat telefonul mobil al unui medic

Românul, de 33 de ani, îl însoțise, la camera de gardă din localitate, pe un concetățean, care avea nevoie de îngrijiri medicale. În momentul când amicul său era consultat, bărbatul a observat un smartphone, lăsat nesupravegheat.  Prin urmare, cu un gest brusc, a luat telefonul din camera de triaj, apoi a plecat în grabă. 

Hoțul nu a reușit să plece departe cu prada, deoarece a fost prins de  polițiștii, care au fost sesizați despre furt. Oamenii legii au reușit să localizeze telefonul și au mers la domiciliul hoțului. Medicul și-a recuperat telefonul, iar românul a ajuns în atenția magistraților, scrie livornotoday.it.

Concomitent cu această ultimă operațiune, în primele zile ale lunii octombrie, carabinierii au intensificat controalele în teritoriu cu 46 de patrule. În cadrul acestor controale au fost verificate 151 de persoane și 96 de vehicule. La finalul investigațiilor, o femeie a fost denunțată pentru că a încălcat interdicția de acces în zonele urbane. În plus, un bărbat de naționalitate tunisiană a încălcat ordinul de expulzare și din acest motiv a fost denunțat autorității judiciare pentru începerea procedurii administrative de expulzare definitivă. 

 

Un alt român, protagonistul unui scandal într-un bar din Florența

 

Un scandal, în care a fost implicat un român, de 43 de ani, a avut loc marți seara, într-un bar din Florența, din via Ponte alle Mosse. Oamenii legii l-au surprins pe scandalagiu și au încercat să-l calmeze. Carabinierii de la stația din Florența au fost solicitați să intervină, marți seara, la un bar, situat în via Ponte alle Mosse, unde un bărbat beat hărțuia clienții. Ajunși imediat la fața locului, oamenii legii l-au surprins pe scandalagiu și au încercat să-l calmeze. Acesta însă i-a amenințat și pe carabinierii, iar, la un moment, a vrut să-și verse nervii pa mașina de intervenție

Scandalagiul, un român, născut în anul 1978, a urcat pe capota automobilului și a încercat să rupă un ștergător. Nu a reușit să-și ducă planul la bun sfârșit, deoarece a fost dat jos de pe capotă de patrula de carabinieri. Nervos și agitat, bărbatul nu s-a liniști, ci a mers în spatele automobilului și a încercat să rupă bara din spate. După multe încercări, carabinierii au reușit să-l imobilizeze pe român, care, între timp, a încercat să-i ia la bătaie și pe oamenii legii, scrie stamptoscana.it.

Spectacolul a continuat și în interiorul mașinii carabinierilor, unde românul a reușit să deterioreze portiera. După ce i-au fost puse cătușele, militarii, care au fost răniți ușor, l-au arestat pe bărbat. Românul este acuzat acum de amenințări, opunerea rezistenței față de un funcționar public, vătămare corporală și daune materiale. Judecătorul l-a plasat pe român, în această dimineață, sub control judiciar. Astfel, românul va trebui să se prezinte în fiecare zi la poliție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel