Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O bătrână din ITALIA, atacată de un ROMÂN. I-a smuls lanțul de la gât
O femeie în vârstă din Corso Massimo d'Azeglio a fost abordată de un român, în timp ce se plimba cu nepotul său de un. Bărbatul care se deplasa cu bicicleta, cu o mișcare bruscă, i-a smuls de la gât lanțul de aur, în valoare de aproximativ două mii de euro.  
Foto ILUSTRATIV

Românul de 30 de ani a furat lănţişorul de aur de la gâtul doamnei în vârstă, care se plimba cu nepotul său de-a lungul Po Sardegna, nu departe de Gran Madre. Bărbatul a împins-o pe bătrână, care a căzut, răsturnând căruciorul în care se afla nepotul său de un an.

Din fericire, cei doi nu au fost rănişi şi nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Un trecător, care a văzut cele întâmplate a sunat imediat la secția de poliție, oferind descrierea atacatorului.

Ulterior, românul de 30 de ani, care se deplasa pe biciletă, a fost reţinut de polițiștii echipei Flying din Corso Massimo d'Azeglio, scrie torino.corriere.it. La vederea oameni 'lor legii din Corso Massimo d'Azegliounde, bărbatul a aruncat lanțul furat într-un gard viu. Obiectul furat a fost recuperat de agenții de poliţie, iar bărbatul a fost arestat.

 

 

 

 

 

 

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?