Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O bătrână din ITALIA, atacată de un ROMÂN. I-a smuls lanțul de la gât
WhatsApp
O femeie în vârstă din Corso Massimo d'Azeglio a fost abordată de un român, în timp ce se plimba cu nepotul său de un. Bărbatul care se deplasa cu bicicleta, cu o mișcare bruscă, i-a smuls de la gât lanțul de aur, în valoare de aproximativ două mii de euro.  
Foto ILUSTRATIV

Românul de 30 de ani a furat lănţişorul de aur de la gâtul doamnei în vârstă, care se plimba cu nepotul său de-a lungul Po Sardegna, nu departe de Gran Madre. Bărbatul a împins-o pe bătrână, care a căzut, răsturnând căruciorul în care se afla nepotul său de un an.

Din fericire, cei doi nu au fost rănişi şi nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Un trecător, care a văzut cele întâmplate a sunat imediat la secția de poliție, oferind descrierea atacatorului.

Ulterior, românul de 30 de ani, care se deplasa pe biciletă, a fost reţinut de polițiștii echipei Flying din Corso Massimo d'Azeglio, scrie torino.corriere.it. La vederea oameni 'lor legii din Corso Massimo d'Azegliounde, bărbatul a aruncat lanțul furat într-un gard viu. Obiectul furat a fost recuperat de agenții de poliţie, iar bărbatul a fost arestat.

 

 

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel