Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român a mers 11 kilometri pe jos pentru a-și vedea iubita. Plimbarea romantică l-a costat o amendă de 400 de euro
Un român a fost amendat în Italia, după ce a mers pe jos peste 11 kilometri pe jos să-și vadă iubita. 
carabinieri_noaptea

Un român în vârstă de 39 de ani a decis să meargă peste 11 kilometri pe jos de dragul iubitei sale. Problema a fost că plimbarea sa s-a petrecut în toiul nopții, când sunt în vigoare restricții privind deplasările fără motiv. El a fost amendat cu suma de 400 de euro pentru încălcarea regulilor anti-COVID, relatează publicația Rimini Today.

Românul a recunoscut motivul pentru care se afla noaptea pe stradă 

 

Tânărul a fost oprit de un echipaj al carabinierilor la ora 1:45, în noaptea de marți spre miercuri. El mergea pe jos, pe strada Regina Elena din localitatea Rimini. Având în vedere ora târzie, polițiștii i-au cerut explicații bărbatului cu privire motivul pentru care se plimba la acea oră pe stradă.

Românul nici măcar nu a încercat să mintă și le-a spus polițiștilor că a fost să petreacă seara împreună cu iubita lui, care locuiește în cartierul San Giuliano a Mare din Rimini, iar acum se întorcea acasă, pe jos, în localitatea Riccione unde locuiește.

Potrivit Google Maps, între cartierul San Giuliano din Rimini și localitatea Riccione este o distanță de peste 11 kilometri, care se acoperă pe jos în aproximativ 2 ore și jumătate.

Polițiștii nu au fost impresionați de povestea romantică a tânărului român și l-au amendat cu 400 de euro pentru încălcarea măsurilor împotriva răspândirii noului coronavirus.

roman italia amendat a mers pe jos 11 kilometri

roman italia amendat a mers pe jos 11 kilometri

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
DCMedical.ro | 26 feb 2021, 18:53
Hipertensiune arterială. 15 alimente INTERZISE