Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român a ieșit din magazin cu somon și brânzeturi fine, pe care a uitat să le plătească
 Un tânăr, care a fost prins la furat în supermarketul „Panorama” din orașul Larina, regiunea Lazio, a fost arestat. Bărbatul, un tânăr de origine română, a fost surprins, ieri, de agenții de pază, în timp ce ieșea din supermarket cu mai multe bunuri pe care nu e-a plătit.
Roman arestat pentru furt din magazin

Polițiștii au intervenit, ieri, la  centrul comercial „Latina Fiori”, unde angajații supermarketului „Panorama” au surprins un cetățean  român, care a încercat să fugă fără a plăti bunurile pe care le luase de pe rafturile supermarketului.

Agenții au descoperit în rucsacul bărbatului mai multe produse alimentare, de pe care etichetele antifurt fuseseră îndepărtate inteligent. Hoțul nu a furat produse alimentare de bază, ci a ales produse din gama celor de lux, precum brânzeturi delicioase și somon, valoarea cărora este destul de mare, scrie latinaoggi.eu.

Bărbatul a fost arestat și însoțit la sediul poliției pentru investigații. Acesta este un cetățean român, de 25 de an,  cu mai mute antecedente penale. Persoana arestată a fost reținută în camerele de securitate ale Cartierului General al Poliției și prezentată, în această dimineață, în fața judecătorului Tribunalului Latina, care a validat arestarea. Astfel, românul a primit interdicția de a se întoarce în orașul Larina, regiunea Lazio, timp de 3 ani.

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
DCBusiness.ro | 8 mai 2021, 08:15
PLANTA MINUNE care vindecă peste 150 de BOLI