Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român a ieșit din magazin cu somon și brânzeturi fine, pe care a uitat să le plătească
WhatsApp
 Un tânăr, care a fost prins la furat în supermarketul „Panorama” din orașul Larina, regiunea Lazio, a fost arestat. Bărbatul, un tânăr de origine română, a fost surprins, ieri, de agenții de pază, în timp ce ieșea din supermarket cu mai multe bunuri pe care nu e-a plătit.
Roman arestat pentru furt din magazin

Polițiștii au intervenit, ieri, la  centrul comercial „Latina Fiori”, unde angajații supermarketului „Panorama” au surprins un cetățean  român, care a încercat să fugă fără a plăti bunurile pe care le luase de pe rafturile supermarketului.

Agenții au descoperit în rucsacul bărbatului mai multe produse alimentare, de pe care etichetele antifurt fuseseră îndepărtate inteligent. Hoțul nu a furat produse alimentare de bază, ci a ales produse din gama celor de lux, precum brânzeturi delicioase și somon, valoarea cărora este destul de mare, scrie latinaoggi.eu.

Bărbatul a fost arestat și însoțit la sediul poliției pentru investigații. Acesta este un cetățean român, de 25 de an,  cu mai mute antecedente penale. Persoana arestată a fost reținută în camerele de securitate ale Cartierului General al Poliției și prezentată, în această dimineață, în fața judecătorului Tribunalului Latina, care a validat arestarea. Astfel, românul a primit interdicția de a se întoarce în orașul Larina, regiunea Lazio, timp de 3 ani.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel