Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român a fost ARESTAT pentru că și-a MALTRATAT soția
WhatsApp
Un român a fost arestat după ce și-a bătut partenera de viață până aceasta a ajuns la spital. Nici măcar acolo nu a încetat să îi trimită mesaje de amenințare. 

În prima zi de intrare în vigoare a noii legi privind violența în familie, așa-numitul „Cod Roșu”, agenții Comisariatului din Sanremo au intervenit în două cazuri, ambele deosebit de delicate, ceea ce a condus la arestarea a doi bărbați pentru rele tratamente

O româncă de aproximativ 30 de ani a solicitat de la 112 intervenția oamenilor legii după ce a fost amenințată de partenerul de viață, de asemenea, român în vârstă de 30 de ani. 

Agenții au ajuns la femeia care era internată în Spitalul Sanremo după ce a primit o bătaie cumplită. Chiar și acolo, în unitatea medicală și cu polițiștii lângă ea, românca a continuat să primescă mesaje de amenințare de la bărbat. 

După ce a aflat că femeia a ajuns la spital, românul a venit furios și pus pe scandal la unitatea medicală. A fost oprit de polițiștii care au blocat intrarea. 

Românca a depus plângere, iar bărbatul a fost arestat pentru vătămări și rele tratamente. 

Într-un alt caz, oamenii legii au intervenit pentru a salva o femeie de naționalitate moldoveancă. Aceasta era atacată constant de concubinul ei în vârstă de 50 de ani, potrivit ligurianotizie.it. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel