Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român a crezut că va scăpa de forțele de ordine. A furat un scuter electric din fața unui supermarket și a dispărut
WhatsApp
O femeie a mers la cumpărături, în localitatea Apio, cu scuterul electric, iar o româncă, profitând de  clipă de neatenție, l-a furat. Doi agenți de poliție au urmări scena furtului și au reușit să o blocheze.  
italia roman hot de scuter

Agenții Poliției de Stat ai Comisariatului Appio au fost arestați un cetățean de origine română, care este acuzat de jaf, violență și opunerea rezistenței la adresa unui funcționar public. Acum urmă cu două zile, în timp ce se afla în apropierea stației de metrou „Colli Albani”, polițiștii și-a concentrat atenția asupra unei femei care, părăsind un supermarket din apropiere, era pe punctul de a urca pe scuter. 

O secundă de neatenție și un hoț a urcat rapide pe scuter și s-a făcut nevăzut. Deși s-au deplasat pe jos, polițiști au reușit să-l urmărească și să/l prindă în apropierea intersecției din via Albano. Hoțul a opus rezistență, lovind polițiștii cu picioarele, scrie agronline.it

Până la urmă a fost imobilizat și dus la secția de poliție, unde a fost legitimat. Acesta este un cetățean român, de 35 de ani. Ulterior, românul a fost pus la ordinul  Autorității Judiciare și dus în arestul Cartierului General de Poliție.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel