Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un ROMÂN a băgat în SPITAL doi carabinieri
Un român, în vârstă de 21 de ani, este acuzat de tentativă de furt, rezistență și vătămare a unui ofițer de poliție, în Italia.
sursa foto: livesicilia.it

Potrivit ilrestodelcarlino.it, românul ar fi încercat să fure o mașină fără să-și imagineze că este o mașină a poliției locale. S-a întâmplat luni seară, în Cervia, iar românul a fost arestat în cele din urmă pentru tentativă de tâlhărie, rezistență și rănirea oficialilor publici.

Tânărul a forțat mai întâi ușa mașinii parcată într-o stradă din centrul istoric și apoi a încercat să o pună în mișcare cu cablurile electrice de sub tabloul de bord. Încercarea de a o porni a fost întreruptă de intervenția unui agent în vederea căreia tânărul a reacționat însă cu insulte și lovituri.

Agentul de poliţie a încercat să-l imobilizeze, însă românul a ripostat lovindu-l cu pumnii şi cu picioarele. Spiritele au degenerat rapid. Un poştaş aflat în zonă a încercat să intervină în favoarea poliţistului şi, în paralel, a chemat un alt echipaj la faţa locului. Românul a fost încătuşat cu mare dificultate de poliţiştii ajunşi la faţa locului și i-a băgat pe doi dintre ei în spital cu răni vindecabile între 5 și 7 zile.

„Aceste fapte grave demonstrează încă o dată cât de periculoasă este activitatea forțelor de poliție, care în fiecare zi își riscă viața pentru a ne garanta securitatea", a declarat primarul orașului Cervia, Massimo Medri.

„Primul meu gând se adresează agenților răniți în timpul arestului, cărora le adresez cele mai bune urări pentru o recuperare rapidă în numele meu și în întregul oraș. Aș dori, de asemenea, să mulțumesc poștașului care a intervenit și carabinierilor din Milano Marittima care, ca întotdeauna, și-au arătat colaborarea cu poliția noastră locală”, a mai adăugat acesta.

 

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?