Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român a ajuns în arest, după ce bătut un senegalez și i-a dat cu piatra în cap
WhatsApp
Carabinierii au blocat și arestat, pe data de 11 iunie, un, bărbat în vârstă de 37 de ani, de orgine română, care a sărit la bătaie la un cetățean senegalez provocândui răni grave.
Italia. Un român a ajuns în arest, după ce bătut un senegalez și i-a dat cu piatra în cap

Evenimentul s-a produs în Torino, pe via Corso Vercelli. Vinerea trecută, la ora patru dimineața, bărbatul român s-a certat pe stradă cu un cetățean senegalez. Martorii i-au văzut pe cei doi bărbați certându-se pe stradă. La un moment, românul l-a lovit pe african cu o piatră în cap, relatează torinotoday.it.

Cetățeanu senegalez a căzut, iar românul a continuat să-l lovească cu picioarele. Apoi a fugit de la locul faptei. Unii martori au sunat la 112, iar carabinierii au intervenit imediat la fața locului. Militarii au reușit s-al depisteze și aresteze pe cetățeanul român, la aproximativ 50 m de locul atacului. Când a fost întrebat despre motivul disputei, bărbatul nu a oferit nicio explicație.

Victima a fost însoțită de 118 la spitalul San Giovanni Bosco, pentru că a suferit o leziune la cap. La scurt timp, a fost externat cu un prognostic de 30 de zile de tratament. Atacatorul român a fost arestat, pentru provocarea de răni agravate și fugă de la locul faptei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel