Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un român a ajuns în arest, după ce bătut un senegalez și i-a dat cu piatra în cap
Carabinierii au blocat și arestat, pe data de 11 iunie, un, bărbat în vârstă de 37 de ani, de orgine română, care a sărit la bătaie la un cetățean senegalez provocândui răni grave.
Italia. Un român a ajuns în arest, după ce bătut un senegalez și i-a dat cu piatra în cap

Evenimentul s-a produs în Torino, pe via Corso Vercelli. Vinerea trecută, la ora patru dimineața, bărbatul român s-a certat pe stradă cu un cetățean senegalez. Martorii i-au văzut pe cei doi bărbați certându-se pe stradă. La un moment, românul l-a lovit pe african cu o piatră în cap, relatează torinotoday.it.

Cetățeanu senegalez a căzut, iar românul a continuat să-l lovească cu picioarele. Apoi a fugit de la locul faptei. Unii martori au sunat la 112, iar carabinierii au intervenit imediat la fața locului. Militarii au reușit s-al depisteze și aresteze pe cetățeanul român, la aproximativ 50 m de locul atacului. Când a fost întrebat despre motivul disputei, bărbatul nu a oferit nicio explicație.

Victima a fost însoțită de 118 la spitalul San Giovanni Bosco, pentru că a suferit o leziune la cap. La scurt timp, a fost externat cu un prognostic de 30 de zile de tratament. Atacatorul român a fost arestat, pentru provocarea de răni agravate și fugă de la locul faptei.

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?