Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un muncitor ROMÂN a MURIT după ce a CĂZUT de pe acoperișul unei fabrici la care lucra
WhatsApp
Un muncitor român, în vârstă de 52 de ani, proprietar al unei firme de construcții din Montemurlo, a murit astăzi după ce a căzut de pe acoperișul unei fabrici în via Pieraccioli din zona Galciana, Prato, Italia .
Sursa foto: captură lanazione.it

Potrivit lanazione.it, totul s-a întâmplat după ce era în vizită la o fabrică de îmbrăcăminte pentru a face reparații. Aflându-se pe acoperișul clădirii, muncitorul român a călcat pe un geam de pe acoperiș care s-a spart și a căzut de la o înălțime de peste cinci metri. 

Ajunși la fața locului, medicii nu au putut decât să constate decesul românului, nemaputând face nimic pentru a-i salva viața, impactul fiind fatal. 

„Ne confruntăm cu a 18-a moarte a unui lucrător în construcții care își pierde viața muncind și chiar în acest caz, în ceea ce privește majoritatea accidentelor grave din sector, se întâmplă din cauza căderii de sus”, a spus Simona Riccio, secretară generală a Filca-Cisl Toscana.

„Este necesar să intensificăm acțiunile de prevenire pentru acest risc, să facem mai multe instruiri, dar și o represiune mai incisivă pentru cei care nu pun în practică măsurile de siguranță și pentru cei care nu respectă contractele de muncă", a mai adăugat ea.

Carabinierii au dechis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-au petrecut evenimentele.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel