Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un moldovean a dezlănțuit haosul în Verona. A atacat și rănit doi tineri cu un ciob de sticlă spartă
WhatsApp
Un moldovean a agresat, zilele trecute, pe o stradă din Verona, doi trecători, cu un ciob de sticlă, rănindu-i. Una dintre victime a fost rănită la antebraț, având nevoie de 22 de zile de spitalizare, iar cealaltă victimă a fost supusă unei intervenții  chirurgicale, având nevoie de 40 de zile de spitalizare.
Italia. Un moldovean a dezlănțuit haosul în Verona. A atacat și rănit doi tineri cu un ciob de sticlă spartă

Scena violentă a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, în jurul orei 2.30, pe via Mondadori din Italia. Agenții de poliție au intervenit după ce un martor a sunat și a anunțat că un bărbat a atacat doi tineri cu o sticlă spartă. Ajunși imediat la fața locului, agenții au identificat doi bărbați care aveau răni profunde la antebrațe, provocate de cioburi de sticle.

Datorită descrierii atacatorului oferită  de către victime, agenții de poliție au reușit să-l  localizeze, în timp ce se afla la bordul unei dube albe, încercând să fugă, în compania unui complice. După o scurtă urmărire și cu ajutorul unui alt echipaj, polițiștii au reușit să blocheze duba și să-l oprească pe tânărul de 26 de ani, care a încercat să scape, opunând rezistență polițiștilor, transmite veronasera.it.

Tânărul moldovean, de 26 de ani, are numeroase precedente penale pentru infracțiuni împotriva persoanei. Acesta era în stare de ebrietate și cu urme de sânge pe corp și pe haine, au relatat surse de la secția de poliției Scaligera. Atacatorul a fost arestat pentru vătămări corporale agravate. Acesta va mai răspunde pentru rezistența la un funcționar public, refuzul de a-și furniza datele personale, conducere fără permis și sub influența alcoolului. După ce a fost reținut la birourile Lungadige Galtarossa, tânărul a fost adus, sâmbătă dimineață, în fața judecătorului care a validat arestarea și a dispus măsura arestării preventive în închisoare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel