Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Un italian i-a împușcat câinele unui cioban român. Omul a mers într-un suflet să-l salveze dar n-a reușit
WhatsApp
Un fermier italian din Foggia a fost reținut ieri, după ce a împușcat câinele unui cioban român. 

Incidentul s-a petrecut ieri dimineață pe un câmp de lângă Borgo Arpinova. Un cioban român a apelat disperat serviciul de urgență, după ce patrupedul său a fost împușcat de un fermier italian. 

Românul a încercat disperat să-și salveze câinele


Ciobanul le-a povstit oamenilor legii cum s-a petrecut toată scena. În timp ce se plimba cu turma sa de oi pe un câmp, un fermier din zonă a trecut cu tractorul pe lângă el și a scos o pușcă pe care a folosit-o pentru trage într-unul din cei doi câini ai stânei. El i-a strigat românului că patrupedul a ucis mai multe animale aflate în curtea sa.

În acel moment, în dorința de a-și salva câinele, ciobanul român a încercat să-și contacteze angajatorul, dar, din păcate, se afla într-o zonă neacoperită de semnalul telefonic. Când în cele din urmă a reușit să ajungă într-o zonă cu semnal, acesta i-a cerut ajutor patronului său, care a venit imediat la fața locului pentru a salva câinele. Din păcate, a fost prea târziu.

Fermierul italian riscă până la doi ani de închisoare pentru cruzimea sa 

 

Cei doi au mers împreună cu polițiștii la italianul care ucis câinele. Atunci când a fost interogat, bărbatul a negat mai întâi atât disputa, cât și uzul de armă, dar apoi a recunoscut că au existat conflicte cu păstorul.

În timpul operațiunii, polițiștii au găsit, într-o baie mică a fermei, o pușcă de calibru 12, complet funcțională, precum și muniție de același tip ca cea găsită unde a fost împușcat câinele.

La finalul operațiunilor, corpul câinelui a fost încredințat personalului serviciului veterinar ASL, în timp ce pușca și muniția au fost confiscate. Fermierul a fost trimis în judecată pentru uciderea câinelui și riscă acum o pedeapsă de până la doi ani de închisoare și suspendarea permisului de portarmă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel