Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia: Un adolescent român își va petrece tinerețea după gratii. A UCIS pentru câțiva euro
WhatsApp
Un tânăr român de doar 17 ani își va petrece toată tinerețea după gratii după ce a omorât un cetăţean francez fără adăpost, pe o stradă din Palermo. Faptele pentru care a fost condamnat s-au petrecut în luna decembrie, băiatul având atunci doar 16 ani.

Tânărul român a fost condamnat la 10 ani de închisoare, deși procurorul a cerut pentru român 14 ani de detenție, însă ucigașul și-a recunoscut fapta și a primit o pedeapsă mai ușoară. Românul de 17 ani a fost găsit în cartierul Ballaro, unde locuia cu fratele lui. Acesta recunoscut că l-a lovit pe francez, dar spune că nu a vrut să-l omoare: „Am vrut să-i fur banii. D’aia l-am lovit. Nu am vrut să-l omor”, a declarat adolescentul român în faţa procurorilor italieni.

Aid Abdellah sau Aldo cum îi spuneau oamenii, de 57 de ani, îşi făcea veacul în Piazza Ungheria din Palermo, când adolescentul român s-a gândit să pună mâan pe banii lui. Numai că bătrânul Aldo a ripostat, astfel că tânărul l-a lovit puternic cu un baston până l-a lăsat lat și l-a buzunărit, însușindu-și cei 25 de euro şi telefonul mobil pe care bătrânul îl avea.

Aldo a fost descoperit fără suflare şi plin de sânge de o femeie care îl hrănea adesea. Femeia anunțat poliția, iar au declanşat ancheta pentru prinderea criminalului.Tânărul român a fost identificat după ce carabineirii au verificat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă, iar mărturia unui alt om fără adăpost a fost esenţială. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel