Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Tânăr roman, autorul unui grav accident rutier: O familie de motocicliști, SFÂRTECATĂ
WhatsApp
Încă o victimă a accidentului produs, sâmbătă seara, pe Via Appia Sud, între o maşină şi o motocicletă, a decedat la spitalul din Latina. Este vorba despre soţia de 55 de ani a motociclistului, Giuseppe Polvere, mort în urma impactului.      

Femeia Giuseppina Di Stasio, de origine argentiniană, fusese transportată în stare gravă la spitalul Santa Maria Goretti din Latina, sâmbătă seară.

Poliția rutieră Albano, care a condus cercetările, a reconstituit tragicul eveniment de sâmbătă seara. Motocicleta Harley Davidson cu cei doi soți din Cisterna di Latina se îndrepta spre Velletri. În acest timp, doi tineri români, care locuiau în Velletri, se deplasau cu o maşină din sens opus spre  Cisterna di Latina, moment în care au intrat în coliziune cu motocicleta.

Oamenii legii spun că, cel mai probabil, maşina intrase într-o depăşire, la momentul coliziunii cu motocicleta. La volanul maşinii se afla un român de 22 de ani, transmite ilmessaggero.it.  Cei doi români au fost răniți, dar nu grav. Poliția rutieră va continua ancheta.

2. -imagine fara descriere- (accident_italia_doi_soti_morti1.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel