Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Spargeri date de un român în magazine. Se folosea de o unghieră. Un paznic a venit cu un plan să îl prindă
WhatsApp
Polițiștii comisariatului Cornigliano, Genova, au arestat un cetățean român în vârstă de 45 de ani pentru furt, scrie telecitynews24.it. Paznicul unui centru comercial a decis să îl prindă în flagrant după mai multe lovituri. Bărbatul folosea o unghieră.
sursa foto: pixabvay

În această după-amiază, bărbatul a fost observat intrând în centrul comercial L'Aquilone de către agentul de pază care a decis să-l urmărească, fiind cunoscut pentru dedicarea comiterii furturilor.

Ajuns în departamentul de electronică, a început să se uite în jur cu suspiciune și, la scurt timp, a luat de pe un raft un aparat de ras electric în valoare de 64,90 €, deteriorând ambalajul pentru a extrage conținutul acestuia și l-a pus în geantă.

Citeşte şi: Italia. Românul scandalagiul din autobuzul din Milano, prins când distrugea proprietatea unui hotel din Padova

Când a ajuns la ghișeele de plată, a plătit doar o sticlă de bere și apoi a trecut bariera antifurt și a părăsit rapid centrul comercial. Angajatul l-a oprit și a cerut intervenția Poliției care a constatat furtul.  

Tânărului de 45 de ani, care are o serie de precedente pentru furt, i s-a confiscat o unghieră din oțel cu o lamă răsucită, folosită pentru a sparge pachetele și pentru aceasta a fost denunțat și pentru deținerea nejustificată a obiectelor capabile să ofenseze. 

Citeşte şi: Italia. Bandă de romi din mai multe ţări, zeci de spargeri prin vilele din Sicilia. Un bărbat cu cetăţenie română i-a dat pe toţi de gol

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel