Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
ITALIA: Soția unui fotbalist român a stârnit toată presa din peninsulă. Reacția româncei este INCREDIBILĂ
WhatsApp
Soția lui Sergiu Hanca, Andreea, a ajuns subiect în presa din Italia, după ce a fost surprinsă în tribune, la un meci al celor de la Cracovia. 

"Viralul weekendului: o soție de fotbalist și reacția acesteia când vede că este filmată", au titrat jurnaliștii de la AS, care au publicat imaginile cu românca ce au ajuns virale.


„Andreea Hanca, soția jucătorului celor de la Cracovia, Sergiu Hanca, a oferit unul dintre momentele acestui weekend. Pasiunea cu care aceasta a urmărit meciul a fost la fel de comentată pe Twitter ca și reacția pe care a avut-o în momentul în care a sesizat camera", mai scriu cei de la AS.

Totul a pornit de la faptul că soția jucătorului s-a bucurat printre fani, după golul înscris de Hanca, când scorul era deja 4-0 pentru Astra, unul umilitor pentru suporteri. Andreea susține că s-ar fi ajuns la replici dure și chiar și la o corecție fizică. Fanii lui Dinamo au avut, însă, altă variantă.

Sergiu Hanca (27 de ani) a plecat de la Dinamo la Cracovia în luna ianuarie a acestui an, după un scandal uriaș în care a fost implicată soția sa.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel