Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Români, membrii ai bandei 'Baby Gang', care a terorizat Vicenza: "Te vom răni și te vom mânca de viu"
WhatsApp
Jafuri, amenințări și bătăi la lumina zilei. Zece băieți în gașca „Baby Gang“, care a terorizat Vicenza. Printre aceștia și români, unul se presupune că ar fi liderul. 

Procurorii au identificat 10 tineri, acuzați de tâlhărie și vătămare corporală gravă comise în iulie 2020

Zece tineri, care au acționat fără reținere și care ar fi jefuit și bătut trecătorii, răspândind teroarea în vara anului trecut. Ei sunt cei pentru care procurorul general, Cristina Carunchio, care îi acuză de diverse infracțiuni grave, a închis ancheta și se pregătește să ceară un proces. „Baby Gang“ (n.r. Banda bebelușilor) formată însă din adulți, ar fi responsabilă de mai multe episoade de violențe între Vicenza și Monticello Conte Otto.  

Magistratul a emis citații către pe Giuseppe Leoni, 23 de ani, din Barbarano Mossano; cetățeanul marocan Nabil El Kaourgi, 23 de ani, din Noventa ; Giovanni Di Muni, 25 de ani, din Vicenza; Kenneth Oduro, 23 de ani, din Vicenza; Daniel Oduro, 23 de ani, din Vicenza; Daniel Gebremedhin Gossa, 20 de ani, din Barbarano Mossano; cetățeanul român Alberto Costantin Ungureanu, 21 de ani, din Vicenza; Gabriel Luca, 25 de ani, din Barbarano Mossano; Stephen Nana Osei, 19 ani, din Brogliano; Florin Alin Ozdese, 26 de ani, din Vicenza; și senegalezul Manding Sefo Diaoula, 21 de ani, din Campiglia dei Berici. 

La 29 iulie anul trecut, grupul, împreună cu alte persoane neidentificate de poliție, l-ar fi atacat pe Enrico Uliana, smulgându-i de la gât un colier de aur de 700 de euro. Suspecții, conduși de Gabriel Luca, ar fi lovit victima cu o bâtă, ar fi amenințat-o cu moartea pentru a-l determina să le spună unde se află "Presa".

"Te vom răni și te vom mânca de viu"

 

Victima a fost nevoită să primească tratament medical și s-a considerat că s-a vindecat în cinci zile. În aceeași zi, grupul (toți suspecții, cu excepția lui Ungureanu) l-a jefuit și pe Alex Rigon de ghiozdanul de școală, care discuta la piscina din Cavazzale cu niște prieteni. Victima ar fi fost aruncată la pământ și amenințată cu o sticlă de bere: și el și-a revenit în 5 zile, la fel ca Elia Donadello, care a fost amenințat în același mod ca și Dan Ceaglei.

O parte dintre suspecți, acționând cu complicitatea unui minor (a cărui calitate procesuală a fost eliminată), l-a atacat și pe David Alejandro Rakas, care a fost abordat a doua zi de câțiva tineri din bandă și amenințat cu Marco Pressanto: "Te vom răni și te vom mânca de viu". 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel