Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Românce, implicate într-un teribil accident. Mai multe victime: „Acest masacru trebuie oprit!”
WhatsApp
Trei vehicule și cinci persoane, dintre care două românce, au fost implicate, ieri, într-un teribil accident pe Cassino-Sora, provincia Frosinone, Italia. 
Italia. Românce, implicate într-un teribil accident. Mai multe victime: „Acest masacru trebuie oprit!”

Accidentul extrem de violent a avut loc cu puțin înainte de ora 14:00. Din cauze necunoscute până la momentul publicării acestei știri, trei mașini au fost implicate în impact: un Punto, un Panda și un Fiesta.

Pompierii, polițiștii și medicii au ajuns imediat la fața locului și au înțeles imediat că poate fi o chestiune de minute care să facă diferența dintre viață și moarte. 

Un medic veterinar, în vârstă de 47 de ani, din Amaseno, care părea a fi cel mai grav dintre toți, a fost extras din fiarele mașinii. Un elicopter l-a preluat pe bărbat și l-a transferat în cod roșu la San Camillo. 

O româncă, în vârstă de 40 de ani, se afla într-o mașină cu mama ei. Cele două femei au fost transferate la Santa Scolastica din Cassino, unde au fost supuse tuturor investigațiilor necesare.

Nevătămați, dar șocați, au fost ocupanții celei de-a treia mașini, doi soți de la Castelnuovo Parano.

 

„O porțiune blestemată”

 

Autostrada a fost literalmente blocată și după ce victimele au fost transportate la spital, porțiunea de drum a mai fost închisă pentru a permite efectuarea inspecțiilor. Abia după o lungă perioadă de timp, traficul alternativ a fost posibil, cu cozi kilometrice.

Munca pompierilor a fost complexă, extragând mai întâi răniții dintre fiarele mașinilor, apoi securizând vehiculele. Pentru a înțelege cum s-a întâmplat și care ar fi putut fi cauzele impactului violent, agenții Stradale di Cassino au deschis o anchetă.

Există o puternică controversă cu privire la o porțiunea de drum pe care a avut loc accidentul teribil. Acolo au fost înregistrate zeci de decese pe „o porțiune blestemată care a văzut deja aproximativ 30 de victime în ultimii douăzeci de ani, un masacru care trebuie oprit”, arată presa din Italia.

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link   https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel