Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia: Româncă strangulată și scuipată de soț pentru că „nu știe să-și educe copiii“
WhatsApp
Un albanez de 32 de ani a ajuns după gratii după un episod de violență îmotriva soției sale, o româncă de 35 de ani. Femeia a fost scuipată și strangulată de partenerul ei pe motiv că nu știe să își educe copiii.

Românca și albanezul sunt căsătoriți de șapte ani și locuiesc într-un apartament din municipiul Padova cu cei doi copii mici. După ce soțul i-a reproșat soției că nu știe să se ocupe de educația copiilor, bărbatul a început să o lovească violent pe femeie, a strangulat-o și a scuipat-o, după cum a putut raporta femeia, care a ajuns pentru a opta oară de urgență la camera de gardă a spitalului din cauza violenței soțului.

Luni seara, cei doi soți s-au certat iar el, din nou, a atacat-o și a dat-o afară din casă. După ce femeia a plecat din locuință, situația părea să se calmeze, dar câteva ore mai târziu, în după-amiază a zilei de marți, tensiunea dintre cei doi a revenit. În timp ce copiii erau la domiciliul unor rude, soțul și soția s-au întors să se certe și albanezul a lovit-o din nou pe partenera sa româncă, potrivit padovaoggi.it.

Bărbatul  sugrumat-o cu mâinile goale și puțin a lipsit ca cearta conjugală să se transforme într-o tragedie. Îngrozită și bătută, femeia a reușit să scape pe stradă și să sune la autorități, care au trimis imediat o patrulă de poliție la fața locului. Ea le-a povestit carabinierilor în detaliu ultimele ore groaznice petrecute acasă. Românca le-a mai spus că în ultimii trei ani a ajuns la camera de urgență de opt ori după numeroasele bătăi suferite. Albanezul de 32 de ani a fost arestat și transferat în închisoare. În schimb, femeia a fost însoțită la spital și externată apoi cu un prognostic de trei zile.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel