Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Româncă de 20 ani, dispărută de câteva zile, găsită moartă sub un copac din spatele unui aeroport. Georgiana era „Miss Perla Veneto”
WhatsApp
Familia Georgianei Ioniță, în vârstă de 20 de ani, a raportat dispariția româncei în urmă cu câteva zile. Din nefericire, fata a fost găsită în această dimineață moartă, sub un copac, pe terasamentul din spatele aeroportului din Padova, Italia.
Italia. ROMÂNCĂ de 20 ani, DISPĂRUTĂ de câteva zile, găsită MOARTĂ sub un copac din spatele aeroportului. Georgiana era „Miss Perla Veneto”

Trupul neînsuflețit al tinerei a fost observat de un trecător în via Isonzo, în spatele aeroportului. Trecătorul se plimba când a observat cadavrul Georgianei întins pe iarbă sub un copac, sunând imediat la Poliție, care s-a deplasat la fața locului împreună cu medicii și criminalistica.

Cercetările au permis depistarea identității fetei, de origine română, a cărei dispariție fusese semnalată în urmă cu câteva zile de familia ei carabinierilor din Selvazzano Dentro.

Potrivit chilhavisto.rai.it, Georgiana a fost nevoită să meargă în data de 18 octombrie la Saccolongo din Padova pentru un interviu de angajare. Avea o întâlnire cu vărul ei la stația de autobuz din Piove di Sacco (Padova), dar nu a mai ajuns niciodată. Și-a sunat mama în aceeași dimineață, în jurul orei 6:50, și i-a spus că urmează să ia autobuzul. De atunci, nimeni nu a mai auzit de ea.

 

Georgiana a câștigat titlul „Miss Perla Veneto Eleganza”

 

Georgiana, cu o săptămână înainte de dispariție, a câștigat titlul „Miss Perla Veneto Eleganza”. 

„Din păcate o tânără ne-a părăsit. Tot personalul Miss Perla și toate fetele care au împărtășit aventura cu Georgiana trimit o îmbrățișare familiei îndoliate. Condoleanțe sincere!”, au transmis reprezentanții Miss Perla Veneto.

 

Maristella Agostini, make-up artist, și-a închis profilul în semn de doliu după ce Georgiana a fost găsită moartă. 

„Până în ultimul moment am sperat într-un miracol. Din respect pentru familia Georgianei, închid profilul meu în semn de doliu”, a transmis Maristella Agostini.

 

Anchetatorii au deschis o anchetă prin care vor face lumină cu privire la moartea Georgianei.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel