Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia: Româncă de 18 ani, în spital, bătută de iubitul african cu o cheie franceză
O româncă de doar 18 ani a ajuns la spital, unde va necesita 7 zile de îngrijiri medicale, după ce a fost lovită de iubitul african cu o cheie franceză. Cu același obiect, tânărul a lovit un alt bărbat care a încercat să îi ia fetei apărarea.

O româncă de 18 ani a ajuns la spital, după ce a fost bătută în faţa unui club de noapte, în Porto Sant'Elpidio, de iubitul african. Agresorul a lovit-o pe tânăra pe care nu o cunoscuse demult cu o cheie franceză. 

Încercând să o scape pe tânără din mâinile africanului, un alt bărbat, de 24 de ani, a ajuns la spital cu capul spart de iubitul româncei. 

Disensiunile dintre româncă și iubitul ei au avut loc lângă un bar din Via Alfieri,  în Porto Sant'Elpidio, în jurul orei 4:30 dimineața. Carabinierii au fost solicitați să intervină la fața locului, însoţiţi de o ambulanță, pentru a ajuta cele două persoane rănite.

Fata a suferit leziuni considerate vindecabile în 7 zile, în timp ce tânărul  de 24 de ani, din Treia, are o leziune lacerată la cap. Autorul agresiunii  a fost imediat identificat. Este un tânăr de 27 de ani, de origine nord-africană, dar născut în Reggio Calabria, care locuiește în Emilia Romagna.

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?