Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Româncă, bătută de soțul agresiv, de față cu fiul minor. Bărbatul a vandalizat apoi toată casa
Poliția de Stat din Rimini a arestat, ieri, un tânăr, de 24 de ani, de origine română, acuzat de maltratare în familie. Ieri, în  jurul orei 17:20, o patrulă a polițiștilor a intervenit într-un apartament situat în zona Viserbella, unde fusese semnalată o ceartă între un bărbat și o femeie.
Italia. Româncă, bătută de soțul agresiv, de față cu fiul minor. Bărbatul a vandalizat apoi toată casa

Ajunși la fața locului, polițiștii l-au depistat în stradă pe bărbatul care era într-o stare evidentă de agitație. Acesta le-a spus polițiștilor că se certase cu partenera sa cu puțin timp înainte. Prin urmare, agenții de poliție au intrat în apartament, unde au găsit-o pe femeie, vizibil afectată de cele întâmplate, care le-a povestit oamenilor legii că soțul ei s-a întors acasă, sub influența alcoolului, și a început să o insulte și să o amenințe. La un moment, a început să o lovească cu palmele și pumnii, scrie lamilano.it

Într-un acces de furie, bărbatul de 24 de ani a început să arunce cu veselă și diferite bibelouri în femeie. Ulterior, și-a descărcat furia pe mobilierul din apartament, răvășind camerele și deteriorând obiectele. Victima le-a spus polițiștilor că nu este pentru prima dată când bărbatul este violent și o lovește. Românca a fost supusă mai multor episoade anterioare de violență, atât fizică, cât și verbală, care au avut loc frecvent, chiar și în prezența fiului ei mic. Bărbatul a fost arestat și dus la secția de poliție locală.

 

Un alt român, care se plimba cu geanta plină de cocaină, arestat

 

 

Un control de amploare a dus la arestarea unui bărbat român, care se plimba pe strada Via Carlo Cattaneo din Fonte Nuova cu o geantă în mână. Ofițerii Districtului III Fidene Serpentara, condus de Fabio Germani, l-au oprit pentru un control, care viza combaterea traficului de droguri.

În geanta românului, polițiști au găsit două pachete, învelite cu bandă adezivă maro, fiecare cântărind peste 1 kg. În interiorul celor două pachete, polițiștii au descoperit cocaină.  Astfel, agenții de poliție au mers la domiciliul bărbatului român, de 57 de ani, situat pe aceeași stradă, unde a avut loc controlul. Aici, în interiorul dormitorului, sub podea, în apropierea ușii, polițiștii au găsit alte 4 pachete, cu aceeași greutate, care conțineau cocaină. Pachetele erau marcate cu literele: H1,  H2,  N1 și BD. Pe lângă aceste patru pachete, agenții au mai depistat un ambalaj de celofan care conținea 500 grame de cocaină, scrie agronline.it.

În aceeași încăpere, polițiștii au găsit 3 pistoale învelite în pânză roz, albastră și verde: 2 revolvere Smith & Wesson cu 17 gloanțe, precum și un pistol Glock calibru 9x21 cu 20 de cartușe de același calibru. În plus, alături de droguri și arme, polițiștii au mai confiscat 3 cântare de mare precizie, 1 mașină de ambalat în vid și 1 jurnal verde în care era trecută cantitatea de droguri. La finalul anchetei, românul a fost arestat pentru posesie și trafic de droguri, posesie ilegală de arme de foc și muniție. 

[citeste si]

 

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?