Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Româncă, bătută de soțul agresiv, de față cu fiul minor. Bărbatul a vandalizat apoi toată casa
WhatsApp
Poliția de Stat din Rimini a arestat, ieri, un tânăr, de 24 de ani, de origine română, acuzat de maltratare în familie. Ieri, în  jurul orei 17:20, o patrulă a polițiștilor a intervenit într-un apartament situat în zona Viserbella, unde fusese semnalată o ceartă între un bărbat și o femeie.
Italia. Româncă, bătută de soțul agresiv, de față cu fiul minor. Bărbatul a vandalizat apoi toată casa

Ajunși la fața locului, polițiștii l-au depistat în stradă pe bărbatul care era într-o stare evidentă de agitație. Acesta le-a spus polițiștilor că se certase cu partenera sa cu puțin timp înainte. Prin urmare, agenții de poliție au intrat în apartament, unde au găsit-o pe femeie, vizibil afectată de cele întâmplate, care le-a povestit oamenilor legii că soțul ei s-a întors acasă, sub influența alcoolului, și a început să o insulte și să o amenințe. La un moment, a început să o lovească cu palmele și pumnii, scrie lamilano.it

Într-un acces de furie, bărbatul de 24 de ani a început să arunce cu veselă și diferite bibelouri în femeie. Ulterior, și-a descărcat furia pe mobilierul din apartament, răvășind camerele și deteriorând obiectele. Victima le-a spus polițiștilor că nu este pentru prima dată când bărbatul este violent și o lovește. Românca a fost supusă mai multor episoade anterioare de violență, atât fizică, cât și verbală, care au avut loc frecvent, chiar și în prezența fiului ei mic. Bărbatul a fost arestat și dus la secția de poliție locală.

 

Un alt român, care se plimba cu geanta plină de cocaină, arestat

 

 

Un control de amploare a dus la arestarea unui bărbat român, care se plimba pe strada Via Carlo Cattaneo din Fonte Nuova cu o geantă în mână. Ofițerii Districtului III Fidene Serpentara, condus de Fabio Germani, l-au oprit pentru un control, care viza combaterea traficului de droguri.

În geanta românului, polițiști au găsit două pachete, învelite cu bandă adezivă maro, fiecare cântărind peste 1 kg. În interiorul celor două pachete, polițiștii au descoperit cocaină.  Astfel, agenții de poliție au mers la domiciliul bărbatului român, de 57 de ani, situat pe aceeași stradă, unde a avut loc controlul. Aici, în interiorul dormitorului, sub podea, în apropierea ușii, polițiștii au găsit alte 4 pachete, cu aceeași greutate, care conțineau cocaină. Pachetele erau marcate cu literele: H1,  H2,  N1 și BD. Pe lângă aceste patru pachete, agenții au mai depistat un ambalaj de celofan care conținea 500 grame de cocaină, scrie agronline.it.

În aceeași încăpere, polițiștii au găsit 3 pistoale învelite în pânză roz, albastră și verde: 2 revolvere Smith & Wesson cu 17 gloanțe, precum și un pistol Glock calibru 9x21 cu 20 de cartușe de același calibru. În plus, alături de droguri și arme, polițiștii au mai confiscat 3 cântare de mare precizie, 1 mașină de ambalat în vid și 1 jurnal verde în care era trecută cantitatea de droguri. La finalul anchetei, românul a fost arestat pentru posesie și trafic de droguri, posesie ilegală de arme de foc și muniție. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel