Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Româncă, bătută crunt de fostul soț, de față cu doi minori. Bărbatul dorea să se răzbune pe mama copiilor săi
O ceartă violentă între doi soți români, care a avut loc în Besana Brianza, în noaptea de joi, 7 octombrie 2021, s-a terminat cu o bătaie cruntă. În urma unui apel la centrul de operațiuni Seregno, carabinierii stației locale au ajuns la domiciliul celor doi români, iar când au ajuns la fața locului, au auzit strigătele femeii de ajutor și sunetul unei sticle sparte. 
Italia. Româncă, bătută crunt de fostul soț, de față cu doi minori. Bărbatul dorea să se răzbune pe mama copiilor săi

Bărbatul român, în vârstă de 31 de ani, era sub influența băuturilor alcoolice și și-a bătut soția româncă, în vârstă de 34 de ani. Copiii minori, de 6 și, respectiv, 4 ani au fost martori la bătaia primită de mama lor. Carabinierii au sunat imediat la 118 și au  solicitat și o ambulanță, care a transportat-o ​​pe femeie, în cod verde, la camera de urgență a spitalului Carate Brianza. Medicii au precizat că victima are nevoie de zece zile de tratament.

Scandalul dintre cei doi soți ar fi pornit de la faptul că femeia a refuzat să aibă o relație sexuală cu fostul ei soț, mai ales că cei doi sunt într-un proces de divorț, tocmai din cauza violențelor la care femeia a fost supusă ani de zile. În timpul investigațiilor, agenții de poliție au constatat că românul, de 31 de ani, și-a convins soția să nu sune la poliție, deoarece este inutil. Mai mult, a convins-o că dreptatea este mereu de partea bărbatului, iar agenții de poliție nu vor interveni, scrie mbnews.it.

Românul a încercat să fie arogant și agresiv și cu patrula de carabinieri. Bărbatul, cunoscut cu mai multe antecedente de violență domestică și vătămare corporală, a fost arestat și dus la închisoarea Monza.

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?