Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia: Româncă arestată după ce a atacat un asistent social: „Mi-ai luat fetița! O să-ți arunc acid pe față!“
WhatsApp
O româncă în vârstă de 41 de ani a fost arestată de secția de poliție locală din Cazzago San Martino, în zona Brescia, după ce a hărțuit câteva luni un asistent social și a ajuns chiar să o atace pe femeie în biroul său din cadrul primăriei, amenințând că o va desfigura cu acid. 

După câteva luni de amenințări, românca a mers chiar să-și atace victima în birou, acuzând-o că i-a luat fetița și a dat-o altei familii în plasament social. În fapt, instanței de minori i-a aparținut decizia de încredința fiica femeii unei alte familii, iar asistentul social a pus în aplicare ordinul.

Situația conflictuală a durat luni întregi, timp în care a continuat să o persecute și să o amenințe pe lucrătoarea primăriei, chiar și prin apeluri telefonice, amenințând-o că o va desfigura cu acid sau chiar că o va ucide. De teamă, asistenta socială a  apelat la carabinieri, care au contact pe agresoare ei și i-au us în vedere să înceteze hărțuirea.

Însă românca a continuat cu amenințările și chiar a mers personal la sediul primăriei,  unde a dat cu piciorul în ușa biroului asistentului social și s-a grăbit spre ea, amenințat-o că-i va arunca pe față acid. „Mi-ai luat fetița! O să-ți arunc acid pe față, o să te desfigurez!“, i-a strigat românca lucrătorului social. Puțin a lipsit ca femeia să-și ducă la final acțiunea punitivă.

Carabinierii au reușit să intervină la timp pentru a opri pe femeia  de 41 de ani să-și ducă planul la final. Românca a fost arestată  de oamenii legii pentru fapte persecutorii, amenințări și violență la adresa unui funcționar public, nu înainte de a fi amenințați la rândul lor. Femeia a fost supusă unui proces direct cu validarea arestării și a fost dusă în închisoarea Verziano, potrivit Bresciaoggi.it.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel