Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Româncă, amenințată cu moartea de patru conaționali. Îi cereau 50.000 de euro pentru a o lăsa să rămână în Peninsulă
WhatsApp
O româncă din Fratte Rosa a fost amenințată cu moartea de patru conaționali dacă nu le oferea 50.000 de euro ca să poată rămâne în Italia.
Foto ILUSTRATIV

Potrivit nordest24.it, azi-noapte, în jurul orei 02.00, carabinierii au primit o cerere de ajutor din partea româncei care susținea că a fost victima amenințărilor cu moartea din partea unor compatrioți, care i-au spus că sunt deja în drum spre casa ei. Ajunși la fața locului, românca le-a prezentat autorităților filmulețele de amenințare primite pe Facebook de la cei patru conaționali care îi cereau 50.000 de euro pentru a o lăsa să rămână în Italia, altfel o vor ucide în bătaie. 

Un BMW cu patru bărbați la bord a ajuns în mare viteză la casa româncei, însă acolo erau și carabinierii pe care cei patru nu i-au observat. Bărbații s-au dat jos din mașină și au început să amenințe și să înjure în fața casei româncei. 

Carabinierii au intervenit imediat și le-au percheziționat mașina, găsind trei bare de metal și pietre mari. 

 

Atacatorii, arestați

 

Persoanele arestate au fost identificate ca B. Ș., italian de 25 de ani, de origine română, C. I., român de 30 de ani, S. B., italian de 25 de ani, de origine română și R. T., român de 28 de ani, toți cu cazier.

Atacatorii au fost conduși apoi la Comandamentul Companiei Carabinieri din Bassano del Grappa, în timp ce victima, în plângere, a raportat că, luni de zile, a fost victima unei tentative de extorsiune a compatrioților care, pentru a-i permite să trăiască în Italia, au cerut să-i plătească suma de 50.000 de euro. Deoarece femeia a refuzat să plătească acești bani, aceștia au organizat atacul anunțându-și sosirea cu videoclipuri de amenințare postate pe Facebook.

O dată reconstruită povestea, cei patru au fost arestați și s-a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-au desfășurat lucrurile.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel