Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Român, prins în timp ce forța portiera unei mașini cu un cuțit. Bărbatul a încercat să-și piardă urmele
WhatsApp
Săptămâna trecută, carabinierii de la Compagnia di Sanremo au fost desfășurat diverse acțiuni de supraveghere în cartierele orașului, având ca scop prevenirea și reprimarea jafurilor. De asemenea, s-au făcut zeci de controale în trafic pentru depistarea persoanelor, care nu respectă măsurile restrictive, care le-au fost impuse.
Italia. Un român, prins în timp ce forța portiera unei mașini cu un cuțit 

În timpul unui control, un bărbat, în vârstă de 24 de ani de naționalitate română, a fost arestat, vineri seara, chiar în timpul unui jaf. Bărbatul a fost surprins de un echipaj militar al Stației Carabinieri Sanremo, în timp ce forța ușa unei mașini parcate.

Bărbatul avea un cuțit, pe cere l-a folosit pentru a forța portiera automobilului. Văzându-se descoperit, bărbatul a încercat să se ascundă printre mașinile din apropiere, dar a fost blocat imediat de agenții de poliție. Românul a fost arestat pentru tentativă de furt agravat și purtarea nejustificată a unui cuțit, scrie sanremonews.it

A doua zi dimineață, românul a fost adus în fața judecătorului Curții Imperia pentru audierea de validare a arestului. După validare, românul a primit interdicție de ședere în municipiul Sanremo. Carabinierii reamintesc cetățenilor să raporteze toate infracțiunile la care sunt martori. În primă instanță, martorii trebuie să sune la 112, astfel încât oamenii legii să poată interveni cât mai curând posibil. O sesizare întârziată sau chiar omisă, pune în pericol colectarea elementelor importante pentru continuarea investigațiilor. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel