Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Român, găsit mort în propria casă. Polițiștii au primele concluzii
WhatsApp
Un român în vârstă de 63 de ani a fost găsit mort în Italia. Cei care au dat alarma au fost vecinii săi, care nu-l mai văzuseră de câteva zile. 

Presa din Italia scrie despre cazul unui român rezident în localitatea Paterno (provincia Catania). Bărbatul a fost găsit mort în locuința sa joi, 09 iulie, relatează videostarnews.tv.

Alarma a fost dată în jurul orei 21:00, de către vecinii românului, care nu l-au mai văzut de câteva zile și erau îngrijorați pentru el. La locuința bărbatului au sosit în scurt timp pompierii, precum și o ambulanță pentru a verifica starea sa de sănătate.

Echipele de intervenție au forțat ușa apartamentului și l-au găsit pe acesta zăcând fără viață. Din păcate, medicul nu a putut face nimic altceva decât să constate decesul. Un echipaj al carabinierilor a sosit la fața locului și au demarat o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Din primele informații reiese că decesul ar fi avut loc din cauze naturale. Momentan, nu există indicii că românul ar fi fost victima unei crime.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel