Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Român, condamnat la închisoare dupa ce a încercat s-o violeze pe fiica iubitei sale
Un român a fost condamnat la închisoare în Italia, fiind acuzat că a încercat să violeze o tânără de 25 de ani, fiica concubinei sale. 

Un român în vârstă de 55 de ani, rezident în Lagonegro, a fost condamnat la 4 ani și 6 luni de închisoare, după ce a încercat să violeze o tânără de 25 de ani, relatează publicația La Gazzetta del Mezzogiorno

Totul s-a întâmplat pe 21 octombrie 2019, atunci când românul, a cărui identitate nu a fost făcută publică, a încercat să-și bată și să-și violeze potențiala fiică vitregă. 

Tânăra apelase la bărbat pentru a efectua mici reparații în casă. Profitând de absența soțului acesteia, românul a început să o pipăie. Agresorul a continuat să se apropie de tânără și a încercat chiar să o violeze, dar fata a început să țipe și să se zbată. După o luptă de câteva minute, tânăra a reușit să fugă.

În urma incidentului, ea s-a ales cu mai multe zgârieturi și vânătăi. 

Femeia a sunat la poliție și a povestit ce s-a întâmplat, oamenii legii reușind să-l prindă imediat.

Deși procurorii ceruseră o pedeapsă mult mai aspră, de 10 ani și 6 luni de închisoare, judecătorul Ennio Trivelli a decis ca românul să fie condamnat în primă instanță la 4 ani și 6 luni.

Totodată, bărbatul a primit interdicția de a candida pentru un post public timp de cinci ani.

[citeste si]

 

 

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?