Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Român condamnat la închisoare, după ce a furat 4 sticle de ulei din magazin
WhatsApp
Un român a fost condamnat la închisoare cu suspendare, după ce a furat patru sticle cu ulei dintr-un magazin. 
carabinieri_italia_1

Un român în vârstă de 40 de ani din Italia a fost condamnat la cinci luni şi 10 zile de închisoare cu suspendare, fiind găsit vinovat pentru furtul a patru sticle cu ulei dintr-un magazin din Veneţia.

Incidentul s-a produs luni seara, în cartierul Mestre. Românul a spart vitrina unui magazin închis, sustras sticlele cu ulei, le-a ascuns în rucsac și a fugit, relatează Venezia Today

Românul, prins în timp record

 

Românul a fost prins în timp record de un echipaj de poliţie care patrula în zonă. Agenții au auzit zgomotul produs de geamul spart şi au plecat în urmărirea suspectului, pe care l-au imobilizat imediat. În rucsacul său erau sticlele furate.

Bărbatul era cunoscut oamenilor legii pentru comiterea mai multor furturi. El a fost judecat în regim de urgenţă şi condamnat la cinci luni şi 10 zile de închisoare cu suspendare.

Pentru a evita să ajungă în spatele gratiilor, românul trebuie să achite paguba provocată prin spargerea geamului, plus o amendă de 100 de euro. Totodată, el trebuie să se prezinte la secția de poliție de trei ori pe săptămână.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel