Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Român, bătut cu bestialitate de un indian după ce i-a reproșat că aruncă gunoaie pe jos
WhatsApp
Un român din Italia a fost bătut cu bestialitate de un indian căruia îi atrăsese atenția că a aruncat gunoaie pe stradă.  

Un român în vârstă de 35 de ani a ajuns cu răni grave la un spital din Brescia, după ce a fost bătut de un indian de 32 de ani.

Incidentul s-a produs duminică, atunci când tânărul conațional se plimba pe stradă. Potrivit publicației Brescia Today, românul a observat că indianul aruncă gunoaie pe stradă, în loc să le ducă la coșul de gunoi.

Bărbatul i-a reproşat acest lucru indianului, însă acesta din urmă s-a enervat teribil şi a sărit pe român, lovindu-l cu pumnii și picioarele. Acesta a folosit pe post de armă o brățară masivă de alamă, cu care i-a provocat românului mai multe tăieturi pe față.

După ce a văzut că românul e căzut la pământ într-o baltă de sânge, indianul s-a speriat și a încercat să se ascundă în incinta unui centru comercial.

Acesta a fost identificat rapid de carabinierii sosiți la fața locului care l-au și găsit ascuns în zona toaletelor încercând să spele sângele de pe hainele sale.

Indianul va fi cercetat în stare de libertate, însă riscă o condamnare la închisoare cu executare, precum şi posibilitatea de a fi expulzat.

Românul va rămâne timp de 7 zile în spital pentru îngrijiri medicale, fiind în afara oricărui pericol.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel