Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
ITALIA. Român, arestat pentru violenţă. A sărit la bătaie la carabinieri
WhatsApp
Carabinierii din comuna Santhià (Provincia Vercelli, Italia) au intervenit la o locuinţă din localitate, unde a avut loc o altercaţie, între membrii unei familii de români.  
carabinieri

În această noapte, în jurul orei 01.00, la carabinierii au fost solicitaţi să intervină în comuna Santhià, deoarece la una dintre locuinţe a avut loc o dispută violentă. O patrulă de carabinieri de la staţia Arborio a intervenit la fața locului, unde au descoperit un român de 34 de ani, într-o stare evidentă de ebrietatea, care se lupta cu soția sa, în prezența copiilor minori.

Carabinierii au încercat să-l calmeze, însă românul a început să-i amenințe și să-i insulte. În acest moment, oamenii legii au decis să-l imobilizeze pe bărbat, ca acesta să nu rănească pe cineva.

Românul a încercat, însă, să se elibereze, atacând  carabinierii care au solicitat  sprijin de la colegii de la postul Arborio. Într-un final, bărbatul violent a fost arestat pentru că a tulburat ordinea publică, pentru violenţă şi pentru că a ameninţat oamenii legii, scrie vercellioggi.it.

[citeste si] 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel