Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Român arestat, după ce a încercat să fure banii dintr-o spălătorie automată
WhatsApp
Un român în vârstă de 19 ani a fost reținut de polițiști, după ce a fost prins în flagrant în timp ce încerca să fure monedele dintr-o spălătorie automată de rufe din localitatea Grosseto.

Incidentul s-a petrecut ieri după-amiază, atunci când agenții au fost solicitați să intervină la o spălătorie automată. Sistemul de alarmă al acesteia s-a declanșat din cauza unui român care încerca să desfacă lăcașul în care se adună monedele introduse de clienți.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au depistat un român de 19 ani care a încercat să fugă. La percheziție s-au găsit asupra tânărului o șurubelniță și un deschizător de sticle special modificat pentru această "operațiune", potrivit publicației maremmanews.it.

În urma examinării imaginilor de pe camerele de supraveghere, polițiștii au constatat că același tânăr, a încercat să dea lovitura și în urmă cu câteva zile, folosind aceeași metodă.

Românul va fi cercetat în stare de libertate pentru tentativă de furt agravat și deținere nejustificată de instrumente pentru efracție.

Acest incident vine la nici două săptămâni după ce două românce au fost audiate de polițiștii italieni, fiind acuzate că au furat detergenții de la o spălătorie automată de rufe din localitatea Saletto, provincia Padova.

Mai multe detalii aici: Două românce s-au făcut de rușine: au furat detergenții de la o spălătorie automată de rufe

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel